Bereidingstijd: 6,5 uur
Aantal personen: 4-6 personen
Vandaag gaan we een heerlijk Mexicaans recept maken, super makkelijk uit de slowcooker en je kan er zeker weten geen genoeg van krijgen! Een smaakvol gerecht van langzaam gegaard varkensvlees in een tortilla die je verder kan aanvullen naar eigen smaak. Ga dus lekker aan de slag en laat de heerlijke geur van dit gerecht door je huis heen gaan.

Benodigdheden
Dry rub: optioneel maar je kan ook je eigen dry rub gebruiken.
1 eetlepel gedroogde oregano
1 eetlepel chilipoeder
1 theelepel gemalen komijnzaad
1 eetlepel zout
1 theelepel peper
1 kilo doorregen varkensvlees, bij voorkeur procureur.
2 uien
4 teentjes knoflook
1 jalapeno peper
2 limoenen
100ml sinaasappelsap
tortilla’s (ligt aan de grote hoeveel)
Optioneel:
Avocado
Tomaat
Peterselie
Bereidingswijze
- Meng je rub door mekaar heen en smeer deze helemaal over je varkensvlees heen.
- Plaats je vlees in de slowcooker en gooi hierbij je sinaasappelsap in en pers je limoenen hierbij in.
- Snij de uien en knoflookteentjes fijn en voeg deze toe, snij ook je jalapeno erbij (verwijder wel de zaadjes)
- Zet je slowcooker op medium voor 5-6 uur, draai halverwege je vlees om.
- Trek na bereiding je vlees uit mekaar zoals bij pulled porc.
- Optioneel: ; leg je vlees op een ovenschaal en grill dit nog 10 minuten zodat er een krokantje in komt.
- vul nu je torilla, taco of pie met dit heerlijke vlees en geniet!