Dé lekkerste recepten
Bij goed vlees horen natuurlijk heerlijke gerechten. Ga je voor kip of rund of toch liever iets anders? Wij hebben dé lekkerste recepten voor je op een rijtje gezet. Het enige wat jij nog hoeft te doen is jouw stukje vlees bij ons op te komen halen.


krokant gebakken varken rack
In dit recept gaan we je uitleggen hoe je gemakkelijk een groot stuk varkensrack klaar kunnen maken met super krokante buitenkant. de oven doet het meeste werk wat we natuurlijk altijd heel fijn vinden!


Classic short ribs
Short ribs zijn een echte BBQ klassieker, het kost even tijd maar dan heb je ook een super mals stuk vlees wat zo van het bot afvalt! onze short ribs hebben standaard een mooie marmering, hierdoor krijg je een super smaakvol stukje vlees waar je iedereen gelukkig mee maakt.


Gevulde Iberico varkenshaas met Parma ham
Deze keer gaan we iets super makkelijks en super lekkers maken. Zo maak je van een al fantastisch stukje vlees een geweldig gerecht. Dit is echt een must-try!


Sous vide voorgaren kip
In dit recept gaan wij jou precies uitleggen hoe het sous vide voorgaren van kip gaat, met & zonder sous vide apparaat. Dit zorgt ervoor dat je kip altijd maximaal gaar en tegelijkertijd ook maximaal sappig blijft, een win-win dus! Het is echt super makkelijk en dat zullen jullie hieronder gaan lezen, als je eenmaal je kip zo hebt gemaakt wil je niks anders meer.


Carnitas uit de slowcooker
Vandaag gaan we een heerlijk Mexicaans recept maken, super makkelijk uit de slowcooker en je kan er zeker weten geen genoeg van krijgen! Een smaakvol gerecht van langzaam gegaard varkensvlees in een tortilla die je verder kan aanvullen naar eigen smaak. Ga dus lekker aan de slag en laat de heerlijke geur van dit gerecht door je huis heen gaan.


Pasta met stoofvlees, de Italiaanse manier!
Natuurlijk kennen we onze standaard stoofrecepten en deze blijven ook keer op keer heerlijk, alleen is het ook leuk om een keer wat anders te doen natuurlijk. Daarom deze pasta met onze Limousin riblappen in een heerlijke saus van tomaat en rode wijn. Super makkelijk om te maken en heerlijk alternatief voor de standaard runderstoof.


Ree rugfilet koud roken!
In dit recept gaan we je uitleggen hoe je heel gemakkelijk een stuk ree rugfilet een nog vollere smaak kan geven voor de ultieme smaakbeleving. Dit kan niet alleen met ree rugfilet maar met elk soort vlees, vis en zelfs kaas!


Pulled wild boar uit de oven
Deze keer gaan we een pulled pork van het wilde zwijn maken. Dit is in feite precies hetzelfde als een pulled pork alleen nog een stuk smaakvoller! We kunnen het zo makkelijk maken voor je dat je het alleen maar in de oven hoeft te gooien en klaar.


Sous-vide voorgaren rundvlees
In dit korte recept gaan we je uitleggen hoe je heel gemakkelijk elke soort biefstuk altijd perfect gaar kan krijgen. Makkelijker kan het niet en je zult eindelijk zelfverzekerd je biefstukje kunnen bakken!

