Dé lekkerste recepten

Bij goed vlees horen natuurlijk heerlijke gerechten. Ga je voor kip of rund of toch liever iets anders? Wij hebben dé lekkerste recepten voor je op een rijtje gezet.  Het enige wat jij nog hoeft te doen is jouw stukje vlees bij ons op te komen halen.

Varken
Bjorn Leppers

Spaghetti met aubergine en verse worst

Deze spaghetti met onze verse worst en aubergine is echt onwijs lekker! Super gemakkelijk en keer op keer super lekker. We hebben de verse worst ook met venkel voor als je een keer wat anders wil, dit geeft echt een hele andere dimensie geeft aan het gerecht.

Bekijk het recept
Rund
Bjorn Leppers

Poor man’s burnt ends

Aan dit heerlijke recept is niks arm, het is juist super rijk van smaak en een werkelijke traktatie voor je mond! Het lekkerst is om dit recept op de bbq te maken, maar je kan ook de temperaturen en tijden overnemen voor in de oven. ga lekker aan de slag met dit mooie vlees daarna wil je nooit meer anders😋.

Bekijk het recept
Kip
Bjorn Leppers

Kipshoarma ovenschotel

Iets lekkers en echt Nederlands. Ovenschotel! We gaan deze ovenschotel wel maken met onze fantastische kip shoarma. naar ons zeggen één van de lekkerste ovenschotels die we ooit op hebben en echt super makkelijk om te maken. In plaats van de vette hap op vrijdagavond maak je nu deze simpele en veel gezondere ovenschotel. Je kan de ovenschotel ook een avond van te voren klaar maken zodat je hem bij thuiskomst alleen nog even in de oven hoeft te gooien.

Bekijk het recept
Bavette van de barbecue
Rund
Bjorn Leppers

Bavette van de barbecue

Een heerlijk recept zodat je elke keer van je Bavette zal smullen. makkelijk te maken en een heerlijke smaakbeleving die je niet snel zal vergeten.

Bekijk het recept
Chuck-eye-steak-van-de-barbecue
Rund
Bjorn Leppers

Chuck eye steak van de barbecue

De chuck eye steak ook wel bekend als de poor mans rib eye. De chuck eye steak is supermals en heeft een klein beetje meer vet dan de rib eye. Dat extra beetje vet geeft de chuck eye steak een nog diepere smaak.

Bekijk het recept
Kip
Bjorn Leppers

Makkelijke en lekkere kip teriyaki

Een heerlijk en makkelijk recept voor kip teriyaki waarmee je jezelf en de rest zal verbazen. Altijd lekker en goed om te combineren met rijst en wat groente voor een gezond en snel recept.

Bekijk het recept
Lam
Bjorn Leppers

Lamsrack met frisse salade

Voor de zomerse maanden, een lekkere en frisse salade met lamsrack. Gemakkelijk om zelf thuis te maken en het kost je maar 30 minuten! Dus ga snel aan de slag, zodat je vanavond kan genieten van je frisse salade met lamsrack.

Bekijk het recept
Rund
Bjorn Leppers

Chili con carne met rundergehakt

Een heerlijk en gemakkelijk recept wat snel op tafel kan komen te staan: Chili con carne met rundergehakt. Voeg zelf een heerlijk bijgerecht toe zoals rijst of nacho’s. Dat wordt smullen vanavond aan tafel! Dus laten we snel beginnen met dit gemakkelijke chili con carne recept.

Bekijk het recept
Dé lekkerste recepten
Dé lekkerste recepten