Dé lekkerste recepten

Bij goed vlees horen natuurlijk heerlijke gerechten. Ga je voor kip of rund of toch liever iets anders? Wij hebben dé lekkerste recepten voor je op een rijtje gezet.  Het enige wat jij nog hoeft te doen is jouw stukje vlees bij ons op te komen halen.

Chuck-eye-steak-van-de-barbecue
Rund
Bjorn Leppers

Chuck eye steak van de barbecue

De chuck eye steak ook wel bekend als de poor mans rib eye. De chuck eye steak is supermals en heeft een klein beetje meer vet dan de rib eye. Dat extra beetje vet geeft de chuck eye steak een nog diepere smaak.

Bekijk het recept
Kip
Bjorn Leppers

Makkelijke en lekkere kip teriyaki

Een heerlijk en makkelijk recept voor kip teriyaki waarmee je jezelf en de rest zal verbazen. Altijd lekker en goed om te combineren met rijst en wat groente voor een gezond en snel recept.

Bekijk het recept
Lam
Bjorn Leppers

Lamsrack met frisse salade

Voor de zomerse maanden, een lekkere en frisse salade met lamsrack. Gemakkelijk om zelf thuis te maken en het kost je maar 30 minuten! Dus ga snel aan de slag, zodat je vanavond kan genieten van je frisse salade met lamsrack.

Bekijk het recept
Rund
Bjorn Leppers

Chili con carne met rundergehakt

Een heerlijk en gemakkelijk recept wat snel op tafel kan komen te staan: Chili con carne met rundergehakt. Voeg zelf een heerlijk bijgerecht toe zoals rijst of nacho’s. Dat wordt smullen vanavond aan tafel! Dus laten we snel beginnen met dit gemakkelijke chili con carne recept.

Bekijk het recept
Kip
Bjorn Leppers

Kip in paprikasaus en tagliatelle

Een gemakkelijk recept om lekker thuis te maken. Kip in paprikasaus met tagliatelle, of natuurlijk een pasta naar keuze. Heb je teveel gemaakt? Geen probleem! De volgende dag is het nog net zo lekker.

Bekijk het recept
Varken
Bjorn Leppers

Gemarineerde Buikspek

Dit gerecht is door het hele jaar te maken. In de zomer kan je de gemarineerde buikspek op de bbq leggen en samen genieten met vrienden en familie. Zodra de bbq weer uit gaat dan hebben we natuurlijk altijd nog de oven! Zo kan je het hele jaar door genieten van onze heerlijke gemarineerde buikspek.

Bekijk het recept
Runderstoof recept
Rund
Bjorn Leppers

Heerlijke Runderstoof

Als het wat kouder wordt is iedereen er gek op. Overheerlijke runderstoof die lekker uit elkaar valt. Loopt het water je al in de mond? Bij ons al wel. Wij hebben daarom een heerlijk runderstoof recept voor je gemaakt, zodat jij dit gemakkelijk thuis kan maken. Dat wordt smullen!

Bekijk het recept
Dé lekkerste recepten
Dé lekkerste recepten