Gevulde Iberico varkenshaas met Parma ham

Bereidingstijd: 1 uur
Aantal personen: 4 Personen

Deze keer gaan we iets super makkelijks en super lekkers maken. Zo maak je van een al fantastisch stukje vlees een geweldig gerecht. Dit is echt een must-try!

Benodigdheden

800-1000 gram Iberico varkenshaas
Potje rode of groene tapenade, ligt aan persoonlijke voorkeur
3 plakjes Parma ham per varkenshaas

Bereidingswijze

  1. verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht.
  2. snijd de varkenshaas over de lengte net niet helemaal door midden zodat de onderkant heel blijft.
  3. Vul de varkenshaas met de tapenade naar keuze.
  4. Rol de varkenshaas ieder in 3 plakken Parma ham.
  5. Leg de varkenshaas in een ovenschaal en leg 25 minuten op 180 graden in de voorverwarmde oven.
  6. Zet de oven uit en laat 10 minuten rusten.
  7. Snij aan en…… eet smakelijk!
Smullen maar!
Bjorn Leppers