Contact

Welkom op onze contact pagina. Heb je een vraag over een product, opmerking of klacht? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Wij proberen je nog dezelfde dag te beantwoorden. Heb je een grote bestelling? Geef dit dan ook tijdig aan ons door. Deze kunnen wij dan van tevoren voorbereiden op de markt en hoef jij niet lang te wachten. 

Donderdag oosterbeek tot 13:00

Vrijdag Arnhem tot 13:00

Zaterdag Arnhem tot 16:30

Hoe kunnen we je
helpen?

Heb je een vraag, opmerking of wil je een bestelling plaatsen? Vul dan het contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

Wil je een catering aanvragen? Ga dan naar deze pagina en vul daar het contactformulier in.

Arnhem
Vrijdag van 8:00 tot 13:00 en op zaterdag van 8:00 tot 17:00

Oosterbeek
Donderdag van 8:00 tot 13:00

Volg ons ook op sociale media

Voor de nieuwste acties, recepten & nog veel meer!

Assortiment

Het dierenwelzijn staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben diverse vrije uitloop producten en vertellen je graag meer over de herkomst van onze dieren. Op deze manier proberen wij onszelf en onze klanten bewust te maken van de kwaliteit die wij leveren. En maken we de wereld met zijn allen een klein beetje mooier.

Limousin rund

Al onze rund producten zijn van het Franse ras Limousin en worden dus geïmporteerd vanuit Frankrijk. De Limousin koe is een gras gevoerd rund en hierdoor heeft hij een volle en malsere smaak dan een ander ras.

Nature en respect kip

Onze kip komt ook uit Frankrijk en hier hebben zij de ruimte en vrijheid om rustig uit te lopen. Tevens hebben wij ook label rouge kip beschikbaar. Deze heeft net iets meer ruimte gehad en is onze officiële biologische kip.

Iberico varken

Onze varkens producten zijn volledig Iberico en worden geïmporteerd vanuit Spanje. Dit ras wordt gevoerd door middel van noten en eikels, waardoor het vlees mooi gemarmerd is. De ‘Wagyu’ onder de varkens.

Nieuw-Zeeland lam

Ons lam wordt geïmporteerd vanuit Nieuw-Zeeland. Deze grazen heerlijk op de weilanden van de noordereilanden en hebben alle ruimte. Waarom zo ver? Omdat je het beste lamsvlees alleen in Nieuw-Zeeland kan vinden.

Wild uit de ardennen

Tijdens het wildseizoen vanaf oktober t/m februari (afhankelijk van het weer), hebben wij heerlijke verschillende soorten wild in ons assortiment. Van wildstoof tot hertenbiefstuk en van wild zwijn wangetjes tot hertenstoof. 

Diverse vleeswaren

Naast ons verse vlees, kan je ook voor vleeswaren bij ons terecht. Ook kunnen wij je helpen met het vullen van de perfecte borrelplank door ons ruime assortiment aan Spaanse delicatessen. Om je vingers bij af te likken. 

ONS DOEL IS OM JE DE BESTE SERVICE TE LEVEREN MET NATUURLIJK EEN LEKKER EN EERLIJK STUKJE VLEES​

De BBQ artiesten

Een geheel verzorgde BBQ van A tot Z voor ieder feest vanaf 25 personen

Wil jij genieten van een geheel verzorgde BBQ catering van A tot Z? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen graag jouw catering op locatie naar keuze. Of het nu een bedrijfscatering is, feest of zomaar, wij maken er een feestje van! Wat je van onze BBQ catering kan verwachten:

Het lekkerste vlees

Stokbrood met smeersels

Diverse salades

Een live cooking show

Diverse sauzen

Tafelgerei

Dessert(s)

Drank optioneel

BBQ catering

3+

Markten waar wij iedere week aanwezig zijn

40+

Jaar ervaring in het slagersvak én op de markt

150+

Producten in ons ruime en heerlijke assortiment

700+

Bezoekers iedere week bij ons aan de kraam