Over ons

Wij zijn al jaren actief op de markt in Arnhem, maar niet als marktslager. Wij zijn begonnen als poeliersbedrijf en nemen je graag mee in ons verhaal. We vertellen je graag hoe wij tot stand zijn gekomen en welke mensen nu echt de eigenaars zijn van Marktslagerij de Groene Horizon. Als je een vaste klant bent dan ken je ze ondertussen wel! 

Al sinds 1974 op de markt in Arnhem

Waar het allemaal begonnen is

Van poelier naar slager

Eigenaar marktslagerij de groene horizon

Onze historie

Waar het allemaal begonnen is

Het begon allemaal bij mijn vader die in 1970 een poeliersbedrijf startte. Ik ben dus ook als poelierszijnde begonnen. Al snel volgde er meer. Nadat mijn vader stopte met het bedrijf besloot ik om het verder uit te breiden. Ik heb mij verdiept in de wereld van de slagerij en zo ben ik begonnen met Marktslagerij de Groene Horizon.

Ik wordt iedere dag geassisteerd door mijn lieve vrouw en hardwerkende zoon, die de zaak ook alweer aan het overnemen is. We zijn een hecht en echt familiebedrijf die jou willen voorzien van het beste stukje vlees. We staan altijd voor je klaar als je vragen hebt en we hebben een prachtig assortiment. Kom eens gezellig langs en ervaar het zelf!

Job Leppers

Eigenaar Marktslagerij de Groene Horizon

Onze prachtige kraam vol lekkers

Iedere week staan wij weer vol lekkers op drie verschillende markten. Ook hebben wij iedere week een mooie aanbieding, van hamburger tot kipfilet en van entrecote tot ribeye. Houd dus ook goed onze socials in de gaten voor de aanbieding van de week.

Aan de kraam geven we advies over de houdbaarheid van het vlees en helpen je met de juiste bereidingswijze. Als extra service bieden wij de optie vacumeren aan. Wij vacumeren het vlees, zodat het langer houdbaar is in de koelkast en als je het gaat invriezen. Zo kan jij optimaal genieten van jouw stukje vlees!

Donderdag in Oosterbeek tot 13:00

Vrijdag in Arnhem tot 13:00

Zaterdag in Arnhem tot 16:30

Marktslagerij de Groene Horizon

ONS DOEL IS OM JE DE BESTE SERVICE TE LEVEREN MET NATUURLIJK EEN LEKKER EN EERLIJK STUKJE VLEES​

De BBQ artiesten

Een geheel verzorgde BBQ van A tot Z voor ieder feest vanaf 25 personen

Wil jij genieten van een geheel verzorgde BBQ catering van A tot Z? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen graag jouw catering op locatie naar keuze. Of het nu een bedrijfscatering is, feest of zomaar, wij maken er een feestje van! Wat je van onze BBQ catering kan verwachten:

Het lekkerste vlees

Stokbrood met smeersels

Diverse salades

Een live cooking show

Diverse sauzen

Tafelgerei

Dessert(s)

Drank optioneel

BBQ catering

3+

Markten waar wij iedere week aanwezig zijn

40+

Jaar ervaring in het slagersvak én op de markt

150+

Producten in ons ruime en heerlijke assortiment

700+

Bezoekers iedere week bij ons aan de kraam