Bereidingstijd: 40 minuten
Aantal personen: 4 personen
Deze spaghetti met onze verse worst en aubergine is echt onwijs lekker! Super gemakkelijk en keer op keer super lekker. We hebben de verse worst ook met venkel voor als je een keer wat anders wil, dit geeft echt een hele andere dimensie geeft aan het gerecht.

Benodigdheden
500 gram verse worst naar keuze
1 blik tomatenblokjes
3 aubergines
400 gram pasta naar keuze, wij vinden persoonlijk met spaghetti het lekkerst!
50-100 gram parmezaanse kaas
Optioneel:
50 gram olijven
1 teentje knoflook
Italiaanse kruidenmix
Paar verse basilicum blaadjes
Bereidingswijze
- Pel en snipper de knoflook en snij de aubergine in blokjes.
- Bereid je pasta zoals op de verpakking vermeld staat.
- verhit een beetje olijfolie in een pan en fruit de knoflook. Bak de verse worst gaar. Voeg hierna de tomaten, aubergine en evt. kruiden toe aan de pan. Laat even een kwartier lekker stoven.
- meng de saus met de pasta en voeg de evt. olijven toe. Garneer daarna met parmezaanse kaas en basilicum.